Gertrudis Loop
Gertrudis Loop
Gertrudis Loop
Dongemond soccer center

Gertrudis loop

Na een geslaagde eerste editie organiseert het Dongemond Soccer Center, in samenwerking met Fysiotherapie Geertruidenberg en Fit Combisport, ook dit jaar weer een prachtige Gertrudisloop! Dus noteer zondag 29 september snel in uw agenda!

De organisatie heeft weer een mooi parcours uitgezet en net als vorig jaar kunnen hardlopers en wandelaars weer genieten van vele gebouwen die deze dag belangeloos hun deuren open zetten. Natuurlijk zijn er enkele gebouwen van vorig jaar die niet mogen ontbreken maar er zijn ook weer een aantal oude, leuke en leerzame gebouwen in de kernen Raamsdonksveer en Geertruidenberg toegevoegd. Het is deze keer zelfs mogelijk om u even artiest te voelen wanneer u over het podium van een theater loopt. In de komende weken zullen we op Facebook, op de regionale TV en in de Langstraat enkele gebouwen uitlichten. De start van de Gertrudisloop is weer in het Dongemond Soccer Center. Om 10:00 uur wordt gestart met de hardlopers en een kwartiertje later (10:15 uur) vertrekken de wandelaars.

Na afloop is er voldoende tijd en gelegenheid om na te kletsen en te borrelen. Eventuele wielerliefhebbers onder de lopers kunnen gerust blijven want het WK wielrennen, wat ook op deze zondag 29 september plaatsvindt, wordt de gehele dag op grote schermen uitgezonden.

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl.
Inschrijfkosten: € 7,50 inclusief consumptie.
Aanvang: 09:00 uur.

Organisatoren