Samen met onze partners
The Dutch
Nummer 14
Fysiotherapie Geertruidenberg
Fit Combisport
Sportconsult
Dutch Lions FC
DL Consulting Group
Trophy Nederland
Intersport Oosterhout
Robey Sportswear

Het Dongemond Soccer Center heeft een aantal betrokken partners die ook deel uit maken van het totale voetbalpakket wat wordt aangeboden.

The Dutch

De unieke pub The Dutch, waar voetbal de hoofdmoot van de gesprekken vormt, wordt uitgebaat door familie De Waard. Rob en Susanne de Waard hebben een jarenlange ervaring in de horeca en  Rob is een ‘’voetbaldier’’ die in staat is om de gasten van The Dutch een hele gezellige middag of avond te bezorgen met de echte voetbalbeleving.

Nummer 14

Ook zijn Rob en Susanne verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Nummer 14.

De Nummer 14 is een VIP room die zodanig is gepositioneerd in de Soccerhal dat gasten over de velden uit kunnen kijken. Daarnaast beschikt Nummer 14 over een fantastisch VIP dek…ook vanaf hier kun je het voetbal op een unieke manier beleven.

Maar het is ook mogelijk om in de Nummer 14 en de directe omgeving een geweldig feest te beleven. Familie de Waard is graag bereid om met u te komen tot een passende invulling van uw feest. Dat kunnen feesten zijn met 60 personen, maar ook 300…!! Dus als u interesse hebt maak dan eens een afspraak! Telefoonnummer: 06 – 10289827

Fysiotherapie Geertruidenberg

Praktijk voor Fysiotherapie Geertruidenberg is sinds geruime tijd een begrip in Geertruidenberg en omstreken. Binnen het Dongemond Soccer Center is de Bergse praktijk een tweede vestiging gestart naast hun bestaande praktijk aan de Leerthouwerstraat in Geertruidenberg, waar zij tot nu toe met 8 fysiotherapeuten werkzaam zijn. De ervaren en gespecialiseerde therapeuten van Fysiotherapie Geertruidenberg zijn een belangrijk onderdeel in het totaalconcept ‘’Soccer Center’’, dus het onderzoeken en behandelen van voetballers. Hierbij kunt u denken aan fysieke testen en metingen, looptechniek en andere bewegingsanalyses, echografie en behandeling en (veld)revalidatie op het hoogste niveau.

(Sport)fysiotherapie en meer…

Naast het behandelen van voetballers bieden zij specialistische zorg en begeleiding aan alle andere recreatieve en professionele sporters in Geertruidenberg en omsteken met lichamelijke klachten. De speciaal ingerichte ruimte en de hal is onderscheidend en leent zich er uitstekend voor om functionele en sport-specifieke onderzoeken en behandelingen uit te voeren. Naast de sport gerelateerde kunnen natuurlijk ook alle andere lichamelijke klachten verholpen worden. Zo wordt het voor de mensen in de wijk gemakkelijker om een behandeling te krijgen.

Ga naar website

Fit Combisport

Bij het Dongemond Soccer Center kun je ook terecht voor Personal Training. Deze wordt aangeboden door Fit Combisport. Met de juiste professionele begeleiding kunnen wij samen het gewenste resultaat bereiken. Afvallen, krachtraining, hersteltraining of na je bevalling ‘back in shape’ komen? Het kan allemaal! Om dat te realiseren is het noodzakelijk om een goede balans te vinden in beweging, voeding en ontspanning.

Aan de slag…

De trainingen vinden plaats in de functionele trainingsruimte van het Dongemond Soccer Center in Geertruidenberg. Wij starten met gratis uitgebreide intake, waarin we samen jou doelen bespreken en vastleggen. Wij stellen een persoonlijk programma samen waarin wij de gewenste doelen ook kunnen behalen. Je vooruitgang wordt geëvalueerd en er wordt zorggedragen voor de juiste diversiteit, intensiviteit en uitvoering. En dit alles voor een optimaal resultaat.  Je wordt hierbij begeleid van A tot Z op een persoonlijke, vakkundige en gemotiveerde wijze….Stay fit, Stay Healthy

Ga naar website

Sportconsult

Samen naar een hoger niveau!!

Sportconsult heeft zich als sportmanagement en – marketing kantoor gevestigd in het Dongemond Soccer Center.

De expertise van Sportconsult ligt voornamelijk op het vlak van het begeleiden van voetballers, coaches en technisch managers binnen het betaalde voetbal, op zowel nationaal- als internationaal niveau. Sportconsult heeft tevens ervaring in bemiddeling voor en namens  betaald voetbal organisaties (BVO’s). Bij dit alles is het belangrijkst USP van Sportconsult: het opbouwen van een vertrouwensrelatie tussen en met alle betrokken partijen…!!

Diensten Sportconsult bestaan o.a. uit:

  • Arbeidsbemiddeling voor sporters, coaches, technisch managers en BVO’s
  • Carriere planning en loopbaan begeleiding
  • Ondersteuning bij communicatie met media en social media
  • Public relation en marketing
  • Sponsorship
  • Financieel, juridisch en fiscaal advies

Dutch Lions FC

Dongemond Soccer Center is het Europese hoofdkantoor van de Dutch Lions FC, een voetbalbedrijf dat zich richt op het scouten, opleiden en begeleiden van jonge voetballers in de USA met als doel om profvoetballer te worden. Er zijn inmiddels vijf Dutch Lions FC-clubs in de USA: Dayton, Houston, Cincinnati, Cape Coral en New York. Drie clubs komen uit in de 4e divisie, twee clubs in de dames 1e divisie en drie clubs hebben een jeugdopleiding gebaseerd op de Nederlandse ontwikkelingsfilosofie met voornamelijk Nederlandse trainers. Twee clubs hebben ook een eigen accommodatie met kunstgrasveld(en) gerealiseerd. Daarnaast heeft DLCG BV een ‘’minority interest’’ in FC Cincinnati, dat nu nog uitkomt in de 1e divisie en in 2017 een gemiddeld toeschouwersaantal heeft van ruim 20.000 per wedstrijd. De ambitie is om op niet al te lange tijd op MLS niveau te gaan spelen.

Dutch Lions FC zal naast haar kantoorwerkzaamheden ook jaarlijks try-outs organiseren in het Dongemond Soccer Center en dan met name voor spelers die de ambitie hebben om in de USA te voetballen.

Ga naar website

DL Consulting Group

Naast de Dutch Lions FC kent de Dutch Lions organisatie ook haar eigen Consultancy organisatie.     DL Consulting Group kan door voetbalorganisatie en/of investeerders in het voetbal ingeschakeld / ingezet worden om op het gebied van scouting, opleidingen, werving van de geschikte stafleden, marketing, maar ook voor de realisatie van voetbalcomplexen de organisatie verder vorm te geven of door te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van de DL Consulting Group is ook gevestigd in het Dongemond Soccer Center.

Intersport Oosterhout

Wij van Intersport Oosterhout geloven dat sport voor iedereen is. Sport kent geen niveau, geen leeftijd, geen geslacht. Wat is sport voor? Fit blijven? Grenzen verleggen? Een leuke tijd met vrienden? De beste willen zijn? Of is sport dat waar jij het meeste van houdt? Wie je ook bent , wat je drijfveer ook is, wij zijn er voor jou. Wij helpen jou de sport beleven zoals jij dat wilt.

Wij zijn Intersport Oosterhout en ook partner van het Dongemond Soccer Center….de voetbalspecialist van de regio….

Ga naar website

Robey Sportswear

Robey Sportswear is ook partner van het Dongemond Soccer Center.

Robey staat voor het nieuwe voetbal dat je eigenlijk altijd al kende. Bloed, zweet en tranen van het lachen. Het nostalgische voetbalgevoel dat je alleen nog maar tegenkomt op kleine clubs of in vriendenteams. Dat is het gevoel dat Robey terugbrengt op de velden. Robey staat sinds jaar en dag voor kwaliteit, stijl en optimaal comfort. Bovendien wordt er veel aandacht besteedt aan unieke Robey-details. Het resultaat is een karakteristieke collectie die echte voetbalcult ademt en dat gecombineerd met technologie van nu. Robey smelt op deze wijze nostalgie en functionaliteit naadloos met elkaar samen. Stijlvol, onbevreesd en energiek.

Ga naar website