Samen met onze partners
The Dutch
Nummer 14
Fysiotherapie Geertruidenberg
Fit Combisport
Sportconsult
Dutch Lions FC
DL Consulting Group
Trophy Nederland
Intersport Oosterhout
Robey Sportswear

Het Dongemond Soccer Center heeft een aantal betrokken partners die ook deel uit maken van het totale voetbalpakket wat wordt aangeboden.

The Dutch

De unieke pub The Dutch, waar voetbal de hoofdmoot van de gesprekken vormt, wordt uitgebaat door familie De Waard. Rob en Susanne de Waard hebben een jarenlange ervaring in de horeca en  Rob is een ‘’voetbaldier’’ die in staat is om de gasten van The Dutch een hele gezellige middag of avond te bezorgen met de echte voetbalbeleving.

Nummer 14

Ook zijn Rob en Susanne verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Nummer 14.

De Nummer 14 is een VIP room die zodanig is gepositioneerd in de Soccerhal dat gasten over de velden uit kunnen kijken. Daarnaast beschikt Nummer 14 over een fantastisch VIP dek…ook vanaf hier kun je het voetbal op een unieke manier beleven.

Maar het is ook mogelijk om in de Nummer 14 en de directe omgeving een geweldig feest te beleven. Familie de Waard is graag bereid om met u te komen tot een passende invulling van uw feest. Dat kunnen feesten zijn met 60 personen, maar ook 300…!! Dus als u interesse hebt maak dan eens een afspraak! Telefoonnummer: 06 – 10289827

Fysiotherapie Geertruidenberg

Praktijk voor Fysiotherapie Geertruidenberg is sinds geruime tijd een begrip in Geertruidenberg en omstreken. Binnen het Dongemond Soccer Center is de Bergse praktijk een tweede vestiging gestart naast hun bestaande praktijk aan de Leerthouwerstraat in Geertruidenberg, waar zij tot nu toe met 8 fysiotherapeuten werkzaam zijn. De ervaren en gespecialiseerde therapeuten van Fysiotherapie Geertruidenberg zijn een belangrijk onderdeel in het totaalconcept ‘’Soccer Center’’, dus het onderzoeken en behandelen van voetballers. Hierbij kunt u denken aan fysieke testen en metingen, looptechniek en andere bewegingsanalyses, echografie en behandeling en (veld)revalidatie op het hoogste niveau.

(Sport)fysiotherapie en meer…

Naast het behandelen van voetballers bieden zij specialistische zorg en begeleiding aan alle andere recreatieve en professionele sporters in Geertruidenberg en omsteken met lichamelijke klachten. De speciaal ingerichte ruimte en de hal is onderscheidend en leent zich er uitstekend voor om functionele en sport-specifieke onderzoeken en behandelingen uit te voeren. Naast de sport gerelateerde kunnen natuurlijk ook alle andere lichamelijke klachten verholpen worden. Zo wordt het voor de mensen in de wijk gemakkelijker om een behandeling te krijgen.

Ga naar website